Open dag

Maandag 3 juni 2019 in Kerkrade

LEVANTOgroep en Uit de Steigers hebben onlangs besloten hun jarenlange samenwerking op het gebied van participatie en begeleiding aan jongvolwassenen te intensiveren. Uit de Steigers, maakt per 1 mei 2019 onderdeel uit van LEVANTOgroep. Met de keuze om deze stap te zetten, spelen we niet alleen in op de tendens vanuit gemeenten richting zorgorganisaties om intensief samen te werken aan het betaalbaar houden van de hulpverlening. Ook garanderen we hiermee een hogere kwaliteit van zorg door een bredere dienstverlening in de toekomst voor cliënten van beide organisaties”. De gevestigde naam en identiteit van Uit de Steigers zullen daarbij behouden blijven, alsmede het unieke aanbod van Uit de Steigers.

Om dit kracht bij te zetten organiseert Stichting Uit de Steigers op Maandag 3 Juni tussen 10.00 en 16.00 uur een OPEN DAG op één van haar grootste bedrijfslocaties in Kerkrade.

De gehele dag staan medewerkers en deelnemers van Stichting Uit de Steigers persoonlijk klaar om het aanbod, de visie en de werkwijze van Uit de Steigers te laten zien en ervaren. Er zullen rondleidingen worden gegeven, presentaties over het vernieuwde aanbod, workshop heftruck rijden, Lancering Uit de Steigers film, Workshop Ervaringsleren en er is veel te zien. Het kan natuurlijk ook een moment zijn om even bij te praten over alle ontwikkelingen die Uit de Steigers doorgemaakt heeft. 

Bent u ook nieuwsgierig naar onze activiteiten? Dan bent u van harte uitgenodigd en we hopen u te mogen begroeten op deze aansprekende dag!

Zie de poster hiernaast voor het adres en meer informatie over het programma van de open dag.